Een Amerikaanse voice-over ten dienste van een wereldleider in bedrijfsadvies

Categorieën : Project per merk

Buitenlandse-voiceover werkte mee aan een video waar communicatie centraal staat

Engels US - Eva-M
 

Accenture is een van ’s werelds grootste aanbieders van bedrijfs- en overheidsdiensten, met expertise in digitale oplossingen, cloudservices en beveiligingsoplossingen. In 2022 telde het bedrijf meer dan 624.000 werknemers in 120 landen.

Het hoofdkantoor van Accenture is gevestigd aan de Côte d’Azur in Sophia Antipolis, een van de grootste technologieparken van Europa. Het centrum is ontworpen om het creëren van toekomstgerichte oplossingen voor de energie-, chemie- en grondstoffenindustrie te stimuleren.

Om zijn dienstenaanbod in Frankrijk en de rest van de wereld te presenteren, wilde Accenture een video produceren met een Engelstalige vrouwelijke voice-over die zowel innovatie als expertise zou belichamen. Na het beluisteren van meerdere Engelstalige Amerikaanse voice-overs op onze website, koos het bedrijf voor Eva. Haar stem straalde de twee belangrijkste kwaliteiten uit waar Accenture naar op zoek was.

De video was bedoeld voor gebruik op het internet, sociale netwerken en de website van de klant. Eva’s stem bleek perfect te zijn voor de beoogde doelgroep. De feedback was erg positief en sindsdien werken we aan nieuwe projecten met Accenture.

Buitenlandse-voiceover is trots op zijn dagelijkse samenwerking met internationale topbedrijven zoals Accenture. Onze belofte? De beste voice-overs voor onberispelijke resultaten en tevreden klanten!