Meertalig rekruteringsproject voor de nummer 1 in de luchtvaart.

Categorieën : Project per merk

De Europese luchtvaartsector is op zoek naar nieuwe profielen

Mandarijns Chinese - Jia-Li-H
Mandarijns Chinese - Jia-Li-H
Spaanse - Joaquin-M
Spaanse - Joaquin-M
Duitse - Wolfgang-L
Duitse - Wolfgang-L
Frans - Florian-F
Frans - Florian-F
previous arrow
next arrow
Mandarijns Chinese - Jia-Li-H
Spaanse - Joaquin-M
Duitse - Wolfgang-L
Frans - Florian-F
previous arrow
next arrow
 

De wereldleider in de luchtvaart, gevestigd in Frankrijk, heeft een wervingscampagne gelanceerd gericht op jonge afgestudeerden van de beste scholen ter wereld. Een productiebedrijf in Toulouse waarmee we regelmatig samenwerken deed een beroep op Buitenlandse Voiceover.nl om de beste voice-overs te vinden die nodig zijn voor de opname.

Het filmpje waaraan we hebben meegewerkt toont verschillende profielen van de werknemers van de Europese fabrikant in hun dagelijks werk. Het toont ingenieurs die de vliegtuigen van morgen voorstellen, maar ook de monteurs die de vliegtuigen bouwen die toekomstige passagiers zullen vervoeren. Bij deze beelden brengt een jonge, vriendelijke maar zelfverzekerde voice-over een duidelijke boodschap over de onmiskenbare kwaliteiten van de vliegtuigbouwer: “Kwaliteit, innovatie en veiligheid”.
Deze webvideo werd uitgezonden op sociale netwerken en op de website van de klant. Het werd geproduceerd in vijf verschillende talen om een zo breed mogelijk publiek te bereiken. We hebben daarom een selectie gemaakt van stemmen die overeenkomen met de opdracht. Eerst een Chinese voiceover en Jia Li heeft er briljant voor gezorgd. Voor de Duitse voice-over leende Wolfgang zijn innemende en gedistingeerde stem. Joaquin Spaanse voiceover met zijn frisse en oprechte toon zorgde voor het Spaanse gedeelte. En tenslotte was het Florian die de Franse versie heeft opgenomen.

Buitenlandse Voiceover.nl heeft zijn beste voice-overs gebruikt om een resultaat te bereiken dat dit toonaangevende bedrijf in zijn vakgebied volledig tevreden stelt. Missie volbracht!