Europa’s grootste bank gaat de strijd aan met klimaatverandering

Categorieën : Project per merk

Een vrouwelijke Engelstalige voice-over voor een video over milieubewustzijn

BNP Paribas is de grootste bank van Europa en de achtste grootste internationale bankgroep. De bank is aanwezig in 65 landen en zal in 2022 bijna 190.000 medewerkers hebben. Sinds haar oprichting heeft zij zich gespecialiseerd in sterke partnerschappen met bedrijven. Daarbij houdt zij rekening met de milieuveranderingen waar onze wereld mee te maken heeft.

BNP Paribas is zich bewust van de huidige milieu-uitdagingen en heeft daarom besloten om zijn bijdrage aan de bescherming van het klimaat te versterken door toe te treden tot Climate Action 100+. De Climate Action 100+ coalitie moedigt een dialoog aan met bedrijven om belangrijke doelstellingen te bereiken, zoals het verminderen van de CO2-uitstoot of het opzetten van een bestuurskader voor risico’s op het gebied van klimaatverandering.

Om het Climate Action 100+ initiatief onder de aandacht te brengen, deed BNP Paribas beroep op een productiebedrijf uit Parijs waarmee Buitenlandse-voiceover regelmatig samenwerkt. Het doel was om een video te produceren waarin de klimaatacties van het Brits-Nederlandse bedrijf Shell werden belicht. Kelly’s Britse stem werd gekozen voor het project. Haar neutrale accent en energieke stem maakten haar tot de ideale kandidaat om de tekst te vertolken.

Het eindresultaat beantwoordde precies aan de wensen van de klant: de stem past perfect bij de beelden en brengt het onderwerp op een positieve manier over. We willen BNP Paribas nogmaals bedanken voor hun vertrouwen en Kelly voor haar onmisbaar talent!