Engelse voice-overs voor de internationale communicatie van CNES

Categorieën : Project per merk

In de voorlinie van ruimte onderzoek

Engels - UK - Katie-S
Engels - UK - Katie-S
Engels UK - George-G
Engels UK - George-G
Engels UK - George-G
Engels UK - George-G
previous arrow
next arrow
Engels - UK - Katie-S
Engels UK - George-G
Engels UK - George-G
previous arrow
next arrow
 

De belangrijkste opdracht van het Centre national d’études spatiales (CNES) is het bepalen van het Franse ruimtevaartbeleid. Met een budget van meer dan 2,4 miljard in 2018 is het het grootste nationale ruimtevaartagentschap van de landen van de Europese Unie. Voor de Engelse versie van een verklarende video over de laatste technologische ontwikkelingen van CNES deed een productiebedrijf uit Toulouse een beroep op Buitenlandse-Voiceover.nl.

Voor de productie van de video waren twee Britse Engelse voice-over voice-overs nodig. De keuze van de klant was George G. mannelijke Engelse voice-over en Katie S. vrouwelijke voice-over. Beiden zijn grote professionals die gewend zijn aan dit soort projecten. De clip wordt gepubliceerd op het CNES YouTube-kanaal en legt de toeschouwers het “Argos”-project uit: een satellietgeo-positioneringssysteem.

We hadden in het verleden al met deze klant samengewerkt, met name aan een video waarin het “Mascotte”-programma werd uitgelegd. Dat is de naam die aan deze kleine robot werd gegeven die naar een asteroïde werd gestuurd om waardevolle gegevens voor wetenschappers op te halen. Het eindresultaat was een echt succes en het was dus heel normaal dat ze zich opnieuw tot Buitenlandse-Voiceover.nl wendden om de voice-overs te vinden die ze nodig hadden.

Het is voor Buitenlandse-Voiceover.nl altijd een grote trots om samen te werken met prestigieuze partners zoals CNES. We willen George G. en Katie S. bedanken voor hun talent om de juiste toon te vinden en de deadline te halen die tijdens de briefing was gevraagd. Weer een succesvol project!