Een Amerikaanse voice-over voor de “Gumball 3000” rally!

Categorieën : Project per merk

De Engelse versie van een compleet te gek document.

Engels - Oscar-C
Engels - Oscar-C
previous arrow
next arrow
 

De Gumball 3000 is een internationale autorally met een afstand van ongeveer 5.000 km die plaatsvindt in Europa, de Verenigde Staten en Azië. De start wordt meestal in Londen gegeven en de geblokte vlag wordt in Tokio neergelaten. Het doel is om zo snel mogelijk te gaan zonder te worden tegengehouden door de lokale politie. Aangezien de deelnamekosten extreem hoog zijn, is het de facto voorbehouden aan een zeer rijke elite.

Buitenlandse-Voiceover.nl werd gecontacteerd door een Frans productiebedrijf dat een Amerikaanse voice-over wilde voor de opname van drie afleveringen van een verslag over de editie 2018 van de rally. De documentaire, die in de Verenigde Staten op televisie wordt uitgezonden, toont de kleurrijke deelnemers en hun uitzonderlijke auto’s die de continenten in razend tempo doorkruisen!

De instructies van de klant waren duidelijk: een stem vinden die jong, zelfverzekerd en tegelijkertijd trendy is. Na het beluisteren van onze verschillende acteurs die op de site beschikbaar zijn, hebben we hen voorzien van fragmenten met drie van onze nos Amerikaans Engelse voiceovers zodat de studio de best mogelijke keuze kon maken. En na de auditie werd Oscar C. geselecteerd voor het project.

Het eindresultaat was in alle opzichten in overeenstemming met de verwachtingen van het productiebedrijf. Een stem die perfect bij de beelden past en die de onnavolgbare sfeer van deze unieke sportwedstrijd weet vast te leggen. Gefeliciteerd Oscar met zijn werk en professionaliteit!