Een industrieleider op het gebied van elektronica presenteert zijn nieuwe oplossingen

Categorieën : Project per merk

Een van onze beste Amerikaanse voice-overs leent haar stem aan een video voor de Amerikaanse markt

Engels UK - Erik-R
Engels UK - Erik-R
Engels US - Becky-S
Engels US - Becky-S
previous arrow
next arrow
Engels UK - Erik-R
SpelenPlay
Engels US - Becky-S
previous arrow
next arrow
 

Schneider Electric, een Franse multinational die in het begin van de 19de eeuw werd opgericht, is een specialist en wereldleider op het gebied van digitale energieoplossingen en automatisering voor energie-efficiëntie en duurzame ontwikkeling. Hun oplossingen en producten zijn ontworpen voor woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrie. Ze combineren energietechnologieën en realtime automatisering.

Een productiebedrijf in Lyon waarmee we al een aantal jaren samenwerken, deed beroep op Buitenlandse-voiceover om de meest geschikte Amerikaanse voice-over te vinden voor de opname van een video waarin hun nieuwe oplossingen voor elektrische installatie-experts in Noord-Amerika worden voorgesteld.

Deze webvideo werd op verschillende platforms uitgezonden, waaronder de website van de klant. De video werd geproduceerd in Amerikaans Engels en Schneider Electric wilde een vrouwelijke voice-over. We stelden daarom een selectie van stemmen voor die overeenkwamen met de briefing. Na de casting werd de stem van Becky gekozen. De geruststellende en geloofwaardige toon van haar stem sprak onze klant meteen aan.

We zijn erg dankbaar voor het vertrouwen dat Schneider Electric in ons stelde voor hun communicatie. Het eindresultaat overtrof de aanvankelijke verwachtingen van de klant en stelde ons in staat om opnieuw het professionalisme en de expertise van Buitenlandse-voiceover te demonstreren.