Hilda A.

  • Geslacht : Vrouw
  • Stem leeftijd : 25-35 jaar
  • Stemtimbre : Medium
  • Taal : Duits
  • Localisatie : Groningen

Referenties

VODAFONE, BOSCH, SONY, VOLKSWAGEN

Offerte Duitse stemmen

« Sprankelende stem »

Hilda is sinds 1999 een radiopresentatrice in Duitsland en heeft een veelzijdige stem waarmee ze een breed scala aan projecten tot leven kan brengen die een Duitse voiceover vereisen. Ze ziet haar stem als een muziekinstrument dat de link legt tussen uw bedrijf en de doelgroep. Ideaal voor alle soorten producties - videogames, tv, e-learning, ... - Hilda past zich aan aan uw behoeften, ongeacht het thema of de ondersteuning. Een klant waar ze voor werkte, zei: "Ze had champagne in haar stem", geeft u alvast een idee van de toegevoegde waarde die ze u kan bieden.

Aarzel niet langer en kies nu de ervaren professionele stem zoals Hilda A. en creëer een meerwaarde voor uw boodschap.

meer weten +

Alle bestanden van Hilda A. of Duitse stemmen

Bevalt de stem van Hilda A. u?

Vraag jouw offerte aan

bestanden van Hilda A.

Duitse stemmen

Filteren :

Klantengetuigenis

Er zijn zoveel goede dingen te zeggen over Hilda! Een echte professional die zich aanpast aan al uw verzoeken en uw deadlines respecteert. Het eindproduct was perfect gesynchroniseerd met de afbeeldingen. Nogmaals bedankt!
Alexander Adriaens

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice-overs. Contacteer ons !