Jessica S.
Jessica S. stemacteur Engels - Amerikaans
  • Geslacht : Vrouw
  • Stem leeftijd : 40-50 jaar
  • Stemtimbre : Medium
  • Taal : Amerikaans Engels
  • Localisatie : Apeldoorn

Referenties

L'OREAL, LVMH, ORANGE, DIOR, MICHELIN

Offerte Amerikaans Engelse stemmen

« Actrice met een frisse en innemende stem »

Door haar hoge kwaliteit Amerikaanse vrouwelijke voice-over opnames, creëert Jessica sterke emoties, een woord per keer. Ze komt oorspronkelijk uit Ohio en heeft een heldere en precieze stem die geschikt is voor alle soorten producties. Zij is in staat haar voice-over vaardigheden aan te passen aan al uw behoeften: corporate storytelling video's, e-learning, explainer video's, commercials, telefoonberichten, radiospots, motion design video's, documentaires, animaties, nasynchronisatie, voice-overs en nog veel meer! Jessica heeft één gouden regel in haar werk: 100% tevreden klanten, en dat zal ze u bewijzen!

Aarzel niet langer en kies nu de ervaren professionele stem zoals Jessica S. en creëer een meerwaarde voor uw boodschap.

meer weten +

Overtuigend en dynamisch

Wicona

Media: TV Commercials

Doelpubliek: Algemeen

Stijl: Veelzijdige voice over

Alle bestanden van Jessica S. of Amerikaans Engelse stemmen
Jessica S. stemacteur Engels - Amerikaans
Bevalt de stem van Jessica S. u? Vraag jouw offerte aan

bestanden van Jessica S.

Filteren :

Klantengetuigenis

Jessica heeft echt de dag gered door ons haar stem in recordtijd te sturen. Vaak betekent snelheid geen kwaliteit, maar dit was het tegenovergestelde. Dank haar en tot ziens voor een nieuwe samenwerking als we een Amerikaanse voice-over nodig hebben.
Esteban Carlier

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice-overs. Contacteer ons !