Jessica S. Voice over Engels - US

Jessica S.

  • Geslacht : Vrouw
  • Stem leeftijd : 40-50 jaar
  • Stemtimbre : Medium
  • Taal : Amerikaans Engels
  • Localisatie : Nijmegen

Referenties

L'OREAL, LVMH, ORANGE, DIOR, MICHELIN

Offerte Amerikaans Engelse stemmen

« Actrice met een frisse en innemende stem »

Door haar hoge kwaliteit Amerikaanse vrouwelijke voice-over opnames, creëert Jessica sterke emoties, een woord per keer. Ze komt oorspronkelijk uit Ohio en heeft een heldere en precieze stem die geschikt is voor alle soorten producties. Zij is in staat haar voice-over vaardigheden aan te passen aan al uw behoeften: corporate storytelling video's, e-learning, explainer video's, commercials, telefoonberichten, radiospots, motion design video's, documentaires, animaties, nasynchronisatie, voice-overs en nog veel meer! Jessica heeft één gouden regel in haar werk: 100% tevreden klanten, en dat zal ze u bewijzen!

Aarzel niet langer en kies nu de ervaren professionele stem zoals Jessica S. en creëer een meerwaarde voor uw boodschap.

meer weten +

Alle bestanden van Jessica S.

De bestanden van Jessica S. zijn enkel op aanvraag beschikbaar

De videos voor deze voice overs zijn nog niet beschikbaar op de website!

Contacteer ons en we sturen u een selectie van MP3 bestanden van deze voice over.
We doen er alles aan om u de MP3 en video bestanden van Jessica S. te kunnen voorstellen.

Contacteer ons
Zoek andere Voice-overs :

Klantengetuigenis

Jessica heeft echt de dag gered door ons haar stem in recordtijd te sturen. Vaak betekent snelheid geen kwaliteit, maar dit was het tegenovergestelde. Dank haar en tot ziens voor een nieuwe samenwerking als we een Amerikaanse voice-over nodig hebben.
Esteban Carlier

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice-overs. Contacteer ons !