Juliette L.
Juliette L. stemacteur Frans - Zwitserland
  • Geslacht : Vrouw
  • Stem leeftijd : 25-35 jaar
  • Stemtimbre : Medium
  • Taal : Zwitsers Frans
  • Localisatie : Nijmegen

Referenties

ADIDAS, RTS, HSBC, FIAT, GOOGLE

Offerte Zwitsers Franse stemmen

« Frisse en natuurlijke stem »

Juliette's passie voor de stem begon als kind toen ze haar vader, een bekende radiopresentator in Franstalig Zwitserland, in het midden van een radioshow hoorde. Dit deed Juliette besluiten dat ze in deze business wilde stappen! Van kinds af aan is ze ondergedompeld in de radio en ze is er gek op. Dankzij haar andere passie, het theater, werkt ze aan haar stem en oefent ze die te transformeren en te moduleren en dat maakt net haar kracht: Juliette kan met je praten over alles. Wat de aard van uw tekst ook is, of het nu voor e-learning, videospelletjes, podcasts, documentaires of voor verklarende video's is, ze zal in staat zijn de juiste intonatie te vinden die perfect bij uw project past.

Aarzel niet langer en kies nu de ervaren professionele stem zoals Juliette L. en creëer een meerwaarde voor uw boodschap.

meer weten +

Ryobi

Media: Tutorial

Doelpubliek: Algemeen

Stijl: Neutraal acteur

Alle bestanden van Juliette L. of Zwitsers Franse stemmen
video-8098
Juliette L. stemacteur Frans - Zwitserland
Bevalt de stem van Juliette L. u? Vraag jouw offerte aan

bestanden van Juliette L.

Filteren :

Klantengetuigenis

Haar stem is echt atypisch en herkenbaar onder vele anderen. Ik had een Franse Zwitserse voice-over nodig en ze wist echt hoe ze mijn productie beter kon maken. Een echte professional, ik beveel haar zonder aarzelen aan.
Guy Baets

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice-overs. Contacteer ons !