Maurizio M.

  • Geslacht : Man
  • Stem leeftijd : 20-30 jaar
  • Stemtimbre : Medium
  • Taal : Italiaans
  • Localisatie : Eindhoven

Referenties

HYUNDAI, AMAZON, CASTROL, SWATCH, AVIS

Offerte Italiaanse stemmen

« Dynamische en vrolijke stem »

Het was eerst als journalist op de radio in Italië dat Maurizio het potentieel van zijn stem ontdekte door jingles op te nemen voor het programma dat hij hostte. Hij ontdekte een echte passie voor de baan en hij besloot een full-time stemacteur te worden. Vijftien jaar later kun je hem nu overal in Italië horen: luisterboeken, promotievideo's, radio / tv-reclame, e-learning. Wat uw project ook is, met de energieke en veelzijdige stem van Maurizio kan hij uw boodschap perfect verbinden met uw doelgroep.

Aarzel niet langer en kies nu de ervaren professionele stem zoals Maurizio M. en creëer een meerwaarde voor uw boodschap.

meer weten +

Alle bestanden van Maurizio M. of Italiaanse stemmen

Bevalt de stem van Maurizio M. u?

Vraag jouw offerte aan

bestanden van Maurizio M.

Italiaanse stemmen

Filteren :

Klantengetuigenis

Ik ken niet veel stemacteurs die net zo professioneel zijn als Maurizio. Zodra ik een Italiaanse stem nodig heb, weet ik dat ik op hem kan rekenen, ik ben nooit teleurgesteld. Hij begrijpt de deadlines heel snel en is heel flexibel. Het is altijd een plezier om met hem samen te werken!
Samuel Aartsen

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice-overs. Contacteer ons !