Shen Nung W. Voice over Chinees - CN

Shen Nung W.

  • Geslacht : Man
  • Stem leeftijd : 25-35 jaar
  • Stemtimbre : Medium
  • Taal : Mandarijns Chinees
  • Localisatie : Amsterdam

Referenties

AIR WICK, SUBARU, PALM, KIA, IBM

Offerte Mandarijns Chinese stemmen

« Warme en zachte stem »

Het is dankzij zijn vader, ook van oorsprong uit Peking en zelf een voice-over in het Mandarijn, dat Shen Nung al heel vroeg de passie met betrekking tot de stem ontdekt. Gepassioneerd besluit hij er ook zijn beroep van te maken. Door ervaring opgedaan te hebben en dankzij de verschillende projecten waaraan hij in de loop van de jaren heeft deelgenomen zoals radio / tv-commercials, cinema, webfilms en e-learning, is hij een Chinese voice-over stemacteur geworden die veel gevraagd is door de merken en instellingen van zijn land. Dus als u op zoek bent naar een ervaren stem en uw tekst wil optimaliseren, aarzel dan niet en kies voor Shen Nung!

Aarzel niet langer en kies nu de ervaren professionele stem zoals Shen Nung W. en creëer een meerwaarde voor uw boodschap.

meer weten +

Alle bestanden van Shen Nung W.

De bestanden van Shen Nung W. zijn enkel op aanvraag beschikbaar

De videos voor deze voice overs zijn nog niet beschikbaar op de website!

Contacteer ons en we sturen u een selectie van MP3 bestanden van deze voice over.
We doen er alles aan om u de MP3 en video bestanden van Shen Nung W. te kunnen voorstellen.

Contacteer ons
Zoek andere Voice-overs :

Klantengetuigenis

We hadden dringend een stem in het Mandarijn nodig voor een explainer video op internet. Shen Nung was echt perfect tijdens de opname. Efficiënt, zeer attent en hij leverde ons wat we wilden. Heel erg bedankt en tot zeer binnenkort!
Adriaan Van Stekelen

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice-overs. Contacteer ons !