Sylvain D. Voice over Frans - CA

Sylvain D.

  • Geslacht : Man
  • Stem leeftijd : 20-30 jaar
  • Stemtimbre : Medium
  • Taal : Canadees Frans
  • Localisatie : Amsterdam

Referenties

KLEENEX, UNILEVER, SAMSUNG, UBISOFT, MARS

Offerte Canadees Franse stemmen

« Nauwkeurige en frisse stem »

Als dé voice-over van Québec van het laatste decennium, is Sylvain een doorgewinterde professional die zich gemakkelijk leent voor een breed scala aan opdrachten. E-learning, animatie, explainer video's, radio / tv-advertenties, de veelzijdige stem past zich gemakkelijk aan uw project aan, ongeacht uw behoeften. Door zijn acteerervaring in het Canadese theater en televisie weet hij perfect hoe hij een personage tot leven kan brengen of emoties naar een publiek kan overbrengen. Door de stem van Sylvain voor uw bericht te selecteren, verzekert u zich van een waardevolle troef, die uw communicatie succesvol zal maken!

Aarzel niet langer en kies nu de ervaren professionele stem zoals Sylvain D. en creëer een meerwaarde voor uw boodschap.

meer weten +

Alle bestanden van Sylvain D.

De bestanden van Sylvain D. zijn enkel op aanvraag beschikbaar

De videos voor deze voice overs zijn nog niet beschikbaar op de website!

Contacteer ons en we sturen u een selectie van MP3 bestanden van deze voice over.
We doen er alles aan om u de MP3 en video bestanden van Sylvain D. te kunnen voorstellen.

Contacteer ons
Zoek andere Voice-overs :

Klantengetuigenis

In de afgelopen twee jaar hebben we met Sylvain samengewerkt aan projecten waarvoor een stem uit Quebec nodig was. Het is altijd fijn om met een geweldige professional zoals hem te werken. Ik kan hem ten zeerste aanbevelen!
Marie Dupont

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice-overs. Contacteer ons !