Mandarijns Chinese voice over

Met 850 miljoen sprekers is Chinees bij uitstek de meest gesproken taal ter wereld! China is een land met een rijke cultuur en een groeiende economie, ook op mondiaal niveau. Buitenlandse Voice Over.nl heeft tientallen mannelijke en vrouwelijke stemacteurs in het Chinese Mandarijn gescreend om alleen de beste te weerhouden en ze aan u voor te stellen. Maak uw keuze en geef een nieuwe dimensie aan uw project. Levering binnen 24 tot 48 uur!

meer weten +
Shen Nung W. stemacteur Chinees - Mandarijn
Shen Nung W.

« Warme en zachte stem »

Mannelijke Mandarijns Chinese Voice over Stemtimbre Medium 25-35 jaar
Wu Z. stemacteur Chinees - Mandarijn
Wu Z.

« Positieve en beklijvende stem »

Mannelijke Mandarijns Chinese Voice over Stemtimbre Deep 25-35 jaar
Zhou T. stemacteur Chinees - Mandarijn
Zhou T.

« Energieke en bruisende stem »

Mannelijke Mandarijns Chinese Voice over Stemtimbre Medium 25-35 jaar
Tao J. stemacteur Chinees - Mandarijn
Tao J.

« Een acteur met een precieze en dynamische stem »

Mannelijke Mandarijns Chinese Voice over Stemtimbre Medium-deep 30-40 jaar
Jun X. stemacteur Chinees - Mandarijn
Jun X.

« Natuurlijke, oprechte voice-over »

Mannelijke Mandarijns Chinese Voice over Stemtimbre Medium 25-35 jaar
Talen :
Man
Shen Nung W. stemacteur Chinees - Mandarijn
 • Shen Nung W.
 • Stemtimbre Medium
 • 25-35 jaar

« Warme en zachte stem »

mobile-medley-2091
Save 2 Share Voorbeelden van: Shen Nung W. Kies deze stem
Wu Z. stemacteur Chinees - Mandarijn
 • Wu Z.
 • Stemtimbre Deep
 • 25-35 jaar

« Positieve en beklijvende stem »

mobile-medley-2092
Save 2 Share Voorbeelden van: Wu Z. Kies deze stem
Zhou T. stemacteur Chinees - Mandarijn
 • Zhou T.
 • Stemtimbre Medium
 • 25-35 jaar

« Energieke en bruisende stem »

mobile-medley-2093
Save 2 Share Voorbeelden van: Zhou T. Kies deze stem
Tao J. stemacteur Chinees - Mandarijn
 • Tao J.
 • Stemtimbre Medium-deep
 • 30-40 jaar

« Een acteur met een precieze en dynamische stem »

mobile-medley-10856
Save 2 Share Voorbeelden van: Tao J. Kies deze stem
Jun X. stemacteur Chinees - Mandarijn
 • Jun X.
 • Stemtimbre Medium
 • 25-35 jaar

« Natuurlijke, oprechte voice-over »

mobile-medley-12281
Save 2 Share Voorbeelden van: Jun X. Kies deze stem
Talen :
Man

Reviews

Het was drie dagen geleden dat ik een Chinese-Mandarijnse stem zocht zonder succes. Ik raakte verdwaald op de casting sites en toen kwam ik Buitenlandse Voice Over.nl tegen. In een paar ogenblikken had ik toegang tot een ruime keuze aan stemmen en daarnaast waren ze ook nog eens van een hoge kwaliteit. Dank aan hen voor hun professionaliteit!
Ming

Alle bestanden van onze voice over stemacteurs Mandarijns Chinees

HEBT U DRINGEND EEN CHINESE VOICE-OVER NODIG?

Buitenlandse Voice Over.nl stelt de beste Mandarijns Chinese voice-overs tot uw beschikking, zodat uw volgend project een nieuw mijlpaal kan bereiken. Daarnaast kan u nog veel meer authentieke stemmen vinden, afkomstig uit verschillende landen. De kans is groot dat wij hebben waar u naar zoekt. Beluister vanaf nu de opnames van onze Chinese voice-overs!

Met een netwerk van ervaren professionals, is onze website in staat om de meest kwaliteitsvolle stemmen tot u te brengen. Buitenlandse voice-overs beschikt over een ongenaakbare ervaring voor het vinden van mannelijke en vrouwelijke Chinese voice-overs. Stap per stap zal onze website u begeleiden bij het kiezen van een Mandarijnse voice-over.

Bij Buitenlandse Voice Over.nl zal u niet enkel Chinese voice-overs vinden.  Onze ploeg heeft duizenden voice-over acteurs in verschillende talen gecast, om voor u de allerbesten te vinden. Het gaat hier enkel om een selectieve keuze van professionals. Engelse voice-overs, Amerikaanse voice-overs, Australische voice-overs, Duitse voice-overs, Franse voice-overs, Russische voice-overs, Japanse voice-overs, Finse voice-overs of Indische voice-overs. Zoekt u een stem in nog een andere taal? Alle talen die u zoekt zijn terug te vinden in het menu aan de rechterbovenhoek van deze webpage.

U mag erop gerust zijn dat alle mannelijke en vrouwelijke voice-overs die op onze website aanwezig zijn, hun stem opnemen in hun moedertaal, zonder dat u voor uw projecten ter bestemming van China het risico loopt om met een acteur te werken dat het verkeerde accent beheerst.

DE MEEST UITZONDERLIJKE VOICE-OVER CASTINGWEBSITE

Bij Buitenlandse Voice Over.nl zal u enkel uitzonderlijke stemmen vinden en samenwerken met ervaren professionals. In tegenstelling tot de meeste van onze concurrenten, bij wie elke amateur zich mits betaling kan, is onze website enkel voor echte vakmensen bedoeld. Het is onze selectieploeg dat eigenhandig, na uren luisterwerk, de beste stemmen voor elke taal heeft gekozen. Hierdoor vermijdt u het risico om kwaliteitsloze opnames in handen te krijgen, of met acteurs samen te werken die beweren dat zij een taal beheersen. Wij zijn een website die professionals verzamelt, voor experten zoals u!

Klik vanaf nu op de gewenste taal, die via het menu in de rechterbovenhoek van onze homepage zal verschijnen. U bevindt zich nu op de webpage van de Chinese voice-over acteurs en actrices. Door uw muis bovenop de verschillende, door onze kunstenaar ontworpen portretten, te slepen, kan u de leeftijd, het stemregister en de stemtoon van deze acteurs ontdekken. U kan ook  onze eigen zoekmachine gebruiken, waarmee u in een ogenblik de gewenste stem kan vinden. Wij hebben immers onze website op een gebruiksvriendelijke manier ontworpen.

Om u het leven te vergemakkelijken, hebben wij ook een eigen zoekmachine ontwikkeld, waarmee u in amper een paar kliks de ideale stem voor uw project kan vinden. Werkt u aan een Franstalige instructievideo? Dan is de kans groot dat u een expert zoekt die de taal van Molière beheerst. Of misschien gaat het om een radiospot voor een videogame dat gericht is naar pubers? Onze efficiënte zoekmachine zorgt ervoor dat u snel de ideale stem vindt voor uw doelpubliek.

Aarzel niet om via mail of telefoon in contact te treden met ons, indien u de geschikte stem voor uw project niet kan vinden. Wij hebben nog veel meer talentvolle stemmen ter beschikking, waarvan sommigen ongetwijfeld voldoen aan uw eisen.

Al onze Mandarijnse Chinese voice-overs hebben de ervaring en competenties om een zeer kwaliteitsvolle opname te produceren. Sommigen hebben ervaring als theateracteurs, anderen als filmacteurs. Zij zijn dus de ideale partners om tijdens een opname te improviseren en om uw instructies te volgen. Bovendien respecteren zij steeds de opgelegde deadlines. De meeste van onze voice-overs beschikken over een professionele studio dat op elk moment bereikbaar is. Op die manier wordt uw audiobestand steeds op tijd geleverd.

EEN UNIEKE AANPAK VOOR DE CHINESE VOICE-OVER

Onze website beschikt over een unieke aanpak en in tegenstelling tot de meerderheid van onze concurrenten, hebt u bij ons geen voorschotbetaling. U betaalt enkel wanneer het gevraagde audiobestand afgeleverd is, en indien u volledig tevreden bent. Uiteraard is het ook mogelijk om een stemtest aan te vragen, zodat u een beter idee kan krijgen van het eindresultaat, voordat u begint aan een opnamesessie.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons indien u de perfecte stem niet kan vinden, of indien u nog meer vragen hebt. Onze ploeg is zeer reactief en zal met veel plezier uw vragen beantwoorden. Buitenlandse Voice Over.nl zal steeds alles in staat stellen om zijn klanten tevreden te stellen. Elke dag krijgen wij uit de hele wereld nieuwe aanvragen voor voice-overs, en wij staan erop om elke aanvraag met zorg te behandelen.

DE CHINESE TAAL

Wanneer men spreekt over de “Chinese taal”, heeft men het vaak over het Algemeen Mandarijns, dat de officiële taal is van de Volksrepubliek van China. De realiteit van het taallandschap in China is eerder complex, omdat inwoners meerdere lokale talen spreken, en omdat zij die Mandarijns spreken bovendien ook meerdere varianten van de taal gebruiken. Wat wij het “Algemeen Mandarijns” noemen, is eigenlijk de variante uit Peking, dat tot officiële en verenigende landstaal werd uitgeroepen in 1956. Daarom wordt het Algemeen Mandarijns overal in China onderwezen, en de jonge generaties zouden in staat moeten zijn om deze te begrijpen.

Het Chinees lijkt op het eerste zicht verwarrend. De taal gebruikt sinogrammen, Chinese tekens, in de plaats van ons Latijns alfabet. Er wordt beweerd dat men tussen 3000 en 5000 tekens moet beheersen vooraleer men vlot kan lezen en schrijven in het Chinees. Bovendien bestaan sinogrammen ook in twee versies: de vereenvoudigde en de traditionele versie.

Wist u dat de het woord “Mandarijn” afkomstig is van het Portugees woord “mandarim”? Datzelfde woord zou afkomstig zijn uit het Maleise woord “mentari”, dat op zijn beurt ontleend wordt aan het Sanskriet “mantrin”, waarvan de betekenis “minister” is. Het is de Chinese vertaling van 官話/官话 guānhuà, dat letterlijk “taal der Mandarijnen” betekent (de magistraten van het keizerrijk). De term “guānhuà” wordt vaak als een archaïsche benaming beschouwd door Chinezen vandaag de dag.

Een veelgemaakte fout bestaat uit het geloof dat de Mandarijnse taal een Pekinees dialect zou zijn. Het is waar dat de standaarduitspraak en de grammatica voornamelijk ondersteun worden door het dialect uit Peking, maar het concept van het Algemeen Mandarijns blijft zeer vaag, omdat deze bestaat uit een verzameling van verzonnen talen die opgedwongen worden aan de bevolking, aan wie men gevraagd heeft haar regionale tongval te vergeten. Het accent van de inwoners van de provincie Harbin, vroeger in Mantsjoerije, zou het dichtst verwant zijn aan het hedendaags Mandarijns. Van de uitgestrekte  Mantsjoerische steppe, tot in Yunnan in het Zuidoosten van China, is de moedertaal van de meeste Chinezen nu het Mandarijns (in zijn algemene vorm).  Maar al deze moedertalen verschillen van elkaar in uitspraak, woordenschat en soms ook op grammaticaal vlak.

Het merendeel van de Chinese voice-overs, zijn acteurs of actrices die u misschien gehoord of gezien hebt in verschillende soorten producties: trailers, bedrijfsfilms, online leersessies, radio-en televisiereclames of spraakberichten.

In Duitsland wordt een Chinese voice-over “chinesische Sprecher” genoemd. In Frankrijk noemt men deze “voix off chinoise” en in het Nederlands zegt men gewoon “Mandarijns Chinese voice-over”.

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice overs. Contacteer ons !