Finse voice over

Fins wordt gesproken door meer dan 5 miljoen mensen over de gehele wereld. Ze zijn voornamelijk gevestigd in Finland en zijn ook te vinden in Rusland. Buitenlandse Voice Over.nl heeft dankzij een methodische casting voor jou de beste Finse stemacteurs gevonden, zowel mannelijke als vrouwelijke. U kunt nu naar hun audio- / videofragmenten luisteren en zo de beste keuze voor uw project maken. Wij kunnen aanleveren binnen de 2 dagen.

meer weten +
Kati S. stemacteur Fins - Finland
Kati S.

« Melodieuze en vertrouwde stem »

Vrouwelijke Finse Voice over Stemtimbre Medium 25-35 jaar
Henna H. stemacteur Fins - Finland
Henna H.

« Nauwkeurige en stralende stem »

Vrouwelijke Finse Voice over Stemtimbre Medium 30-40 jaar
Talen :
Man
Kati S. stemacteur Fins - Finland
  • Kati S.
  • Stemtimbre Medium
  • 25-35 jaar

« Melodieuze en vertrouwde stem »

mobile-medley-2085
Save 2 Share Voorbeelden van: Kati S. Kies deze stem
Henna H. stemacteur Fins - Finland
  • Henna H.
  • Stemtimbre Medium
  • 30-40 jaar

« Nauwkeurige en stralende stem »

mobile-medley-10602
Save 2 Share Voorbeelden van: Henna H. Kies deze stem
Talen :
Man

Reviews

Toen mijn baas me vroeg om met spoed een Finse voice-over voor een bedrijfsvideo te vinden, dacht ik dat ik tientallen uren zou gaan verliezen op de verschillende casting sites. Maar in feite helemaal niet, want ik vond precies wat ik wilde op Buitenlandse Voice Over.nl. In een paar minuten was mijn zoektocht ten einde. Dank!
Emma

Alle bestanden van onze voice over stemacteurs Fins

BENT U OP ZOEK NAAR EEN FINSE VOICE-OVER?

Wat is de specialiteit van Buitenlandse Voice Over.nl? Het aanbieden van de beste Finse voice-overs die uw project nog kwaliteitsvoller kunnen maken! Bovendien hebben wij ook veel unieke inheemse stemmen uit verschillende landen. De kans is groot dat we hebben wat u zoekt. Luister nu naar de geluidsfragmenten van onze voice-overs uit Finland!

We hebben een uniek netwerk van professionals uit de wereld van de voice-over castingwebsites. Onze teams zijn in staat om de meest kwaliteitsvolle stemmen uit verschillende talen voor u te vinden. Buitenlandse Voice Over.nl heeft een ongenaakbare ervaring in het leveren van de beste mannelijke en vrouwelijke voice-overs in het Fins. Stap voor stap helpen we u bij het kiezen van uw Finse voice-over. Misschien hebt u een project in Helsinki? Dan bent u hier aan het juiste adres!

MEER OVER DE FINSE TAAL

Het Fins (in het Fins: Suomi) is een Fins-Oegrische taal, afkomstig uit de Fennische tak van de Oeralfamilie, dat het Latijns alfabet gebruikt.

Het woord “Fins” verwijst naar de taal en cultuur van de Finnen, een van de volkeren die in de loop der millennia het hedendaags grondgebied van Finland geleidelijk aan hebben bezet. Dat woord is vandaag echter ook een verwijzing naar de realiteit van het moderne Finland, dat pas in 1917 werd geboren. Er zijn dus Finnen die Fins spreken, anderen die Zweeds spreken en nog een andere groep die een Sámi-taal spreekt.

In 2020 zijn er ongeveer 6 miljoen Finse sprekers die voornamelijk in Finland, Zweden en Rusland leven.

FINSE VOICE-OVER IN VERSCHILLENDE TALEN

“Finnish voice over” in het Engels of “finnische sprecher” in het Duits: ongeacht de taal die u spreekt, zijn wij er zeker van dat u op Buitenlandse Voice Over.nl de beste mannelijke en vrouwelijke Finse voice-overacteurs zal vinden!

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice overs. Contacteer ons !