Hindi Indische voice over

Gesproken door meer dan 300 miljoen sprekers is Hindi één van de officiële talen van India. Sommige Hindi-woorden worden zelfs in de Nederlandse taal gebruikt zoals "jungle" of "veranda". Buitenlandse Voice Over.nl heeft na een strenge casting voor jou de grootste voiceovers van de Indiase stem geselecteerd, zowel mannen als vrouwen. Maak nu uw keuze in ons panel van stemmen met hoge kwaliteit. Levering binnen 24 tot 48 uur.

meer weten +

Onze selectie van stemacteurs wordt binnenkort voorgesteld

Onze casting van de voice over voor deze taal is klaar, maar de bestanden zijn nog niet beschikbaar op de website

Contacteer ons en we sturen u zo spoedig mogelijk de MP3 van uw casting

Contacteer ons

Reviews

Ik ben regisseur van natuurdocumentaires en ik word regelmatig gevraagd om buitenlandse voice-overs te zoeken voor de export van mijn films. Onlangs moest ik een Indiase voice-over vinden in Hindi en dankzij Buitenlandse Voice Over.nl vond ik in een oogwenk de ideale stem voor mijn docu. Heel erg bedankt!
Vishal

ZOEKT U EEN HINDI VOICE-OVER VOOR UW PROJECT?

Hebt u snel een Hindi voice-over nodig? Buitenlandse Voice Over.nl heeft voor u de beste Hindi voice-overs geselecteerd! Op onze website kunnen wij u helpen met het vinden en reserveren van voice-overs. Indien u geen tijd niet hebt om te zoeken, kunnen wij zelf voor de casting zorgen. Onze specialisten kunnen zich ook bezighouden met de postproductie, zodat u zoveel mogelijk tijd bespaart.

Zou u vanaf nu niet even een kijkje nemen naar onze brede verzameling van Hindi voice-overs? Op onze website kan u een kijkje nemen naar hun video’s, of geluidsopnames beluisteren om een duidelijker beeld te krijgen van de gewenste stem. Onze efficiënte en unieke aanpak stelt u in staat om de beste keuzes te maken voor uw project.

Bij ons vindt u de beste voice-overs van de hele wereld: voice-overs in het Frans, het Engels, het Spaans, het Russisch of het Italiaans. Wij kunnen u dus stap voor stap helpen met het vinden van de stem die voor uw project vereist is. Voor elke taal hebben wij al een verzameling samengesteld met de beste stemmen. Maar u kan ook de zeldzame parel vinden door gebruik te maken van ons zelfgemaakte zoekmotor.

ONZE MANIER VAN WERKEN IS UNIEK!

Wat is er bij ons zo kenmerkend? Waarschijnlijk is dat wel onze unieke benadering van de voice-overcasting. In tegenstelling tot het merendeel van onze concurrenten, is er bij ons geen sprake van voorschotbetalingen. U betaalt wanneer het audiobestand afgeleverd wordt en wanneer u helemaal tevreden bent. U kan uiteraard een stemtest aanvragen om een beter idee te krijgen van het eindresultaat, nog voor u aan de opnames begint.

Aarzel vooral niet om contact met ons te nemen indien u de ideale stem niet kan vinden of indien u vragen hebt. Ons team is zeer reactief en zal met veel plezier antwoorden op al uw vragen. Buitenlandse Voice Over.nl doet er steeds alles aan om zijn klanten tevreden te stellen. Elke dag krijgen wij aanvragen voor voice-overs van talen uit de hele wereld, en wij maken er een punt van om elk verzoek met veel zorg te behandelen.

DE BESTE HINDI VOICE-OVERS VOOR U

Van New Delhi tot in Bombay en van Calcutta tot in Bengalore, heeft onze ploeg zowel de beste mannelijke als vrouwelijke Hindi voice-overs gecast. Zij hebben voor de allergrootste handelsmerken gewerkt: Air India, Nissan, Coca-Cola, Microsoft en nog vele anderen. De beste Indische stemmen aanbieden is de uitdaging die Buitenlandse Voice Over.nl aanging!

Onze Hindi voice-overs kunnen gehoord worden in een groot aantal verschillende type producties, waaronder trailers, bedrijfsfilms, online leersessies, televisiereclame, radiospots en antwoordapparaat berichten. U hoort hun stemmen ook in animatiefilms en audiobooks.

DE PLAATS DIE HINDI AANNEEMT IN INDIA

Hindi wordt beschouwd als een van de voornaamste talen in India, en ze maakt deel uit van een van de twee officiële landstalen die door de federale overheid gebruikt worden, samen met het Engels. Officieel zou Hindi moeten dienen als lingua franca voor het land, maar in de praktijk is dat zelden het geval. In 2001, verklaarde 40% van de Indische bevolking Hindi, of een van haar varianten, als moedertaal te hebben. Hindi zou als tweede taal door 20 tot 25% van de Indische bevolking gesproken worden, en het belang van de taal blijft groeien, omdat het in alle scholen van het land onderwezen wordt.

Voor de scheiding van 1947, tijdens de dekolonisatie tussen Pakistan en India, was Hindi de officiële taal van India, en Urdu, de officiële taal van Pakistan, eenzelfde taal die Hindoestaans genoemd werd.

Beide talen zijn verwant aan het Sanskriet, wat hen onderling verstaanbaar maakt omwille van hun grotendeels gelijkaardige woordenschat. Nochtans hebben de invloed van het Sanskriet op Hindi, en de Perzische invloed op het Urdu, sinds de scheiding van de scholen en universiteiten van beide landen in 1947, ervoor gezorgd dat de sprekers uit beide landen elkaar niet zo goed meer begrijpen.

Volgens de volkstelling van 2017, telt Hindi ongeveer 250 miljoen sprekers. Deze worden hoofdzakelijk gevonden in India maar ook in de Indische diaspora doorheen de wereld.

HINDI VOICE-OVER IN ANDERE TALEN

“Hindi voice over” in het Engels of “hindi stimme” in het Duits: Ongeacht de stem die u spreekt, kan u op Buitenlandse Voice Over.nl de beste Hindi voice-over acteurs en actrices terug vinden!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice overs. Contacteer ons !