Hongaarse voice over

Van de 13 miljoen sprekers in de Hongaarse taal leven er 10 miljoen in Hongarije, waar het Hongaars de officiële taal is. Hongarije, is een land met rijke cultuur op het kruispunt van Oost-Europa en die economisch enorm groeit. Na het luisteren naar tientallen Hongaarse voiceovers, heeft Buitenlandse Voice Over.nl voor jou de beste mannelijke en vrouwelijke stemmen uitgekozen. Aarzel niet meer en maak uw keuze uit onze selectie. Levering binnen 24 tot 48 uur!

meer weten +
 • Sandor Z.
 • Stemtimbre Medium
 • 25-35 jaar

« Zekere en natuurlijke stem »

Save 2 Share Voorbeelden van: Sandor Z. Offerte
 • Filep P.
 • Stemtimbre Deep
 • 35-45 jaar

« Krachtige en sterke stem »

Save 2 Share Voorbeelden van: Filep P. Offerte
 • Fabo K.
 • Stemtimbre Medium
 • 25-35 jaar

« Oprechte en positieve stem »

Save 2 Share Voorbeelden van: Fabo K. Offerte
 • Denes G.
 • Stemtimbre Medium
 • 25-35 jaar

« Betrouwbare en overtuigende stem »

Save 2 Share Voorbeelden van: Denes G. Offerte
Talen :
Man

Reviews

Nog een enorme bedankje aan Buitenlandse Voice Over.nl waarmee ik in korte tijd een kwaliteitsvolle Hongaarse stem kon vinden. Dankzij hun zeer praktische website heb je directe toegang tot de taal en het geslacht die je wilt en kun je naar de verschillende fragmenten luisteren om je eigen idee te maken. Ik raad de site ten zeerste aan!
Hristo

Alle bestanden van onze voice over stemacteurs Hongaars

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN HONGAARSE VOICE-OVER?

Bent u hier om de beste Hongaarse voice-overs te vinden? Het vinden van de juiste stem voor uw project kan een ware nachtmerrie zijn als u verdwaald raakt op castingwebsites die duizenden stemmen aanbieden. Om u het leven te vergemakkelijken, heeft Buitenlandse Voice Over.nl de 6 beste mannelijke en vrouwelijke voice-overs uit Hongarije geselecteerd. Getalenteerde en ervaren professionals die zich aan elk project kunnen aanpassen.

Buitenlandse Voice Over.nl heeft een ongenaakbare ervaring op vlak van het casten van buitenlandse voice-overs, en meer bepaald voor Hongaarse acteurs. Zo kunnen wij u voorzien van de beste mannelijke en vrouwelijke Hongaarse voice-overs. Dankzij ons netwerk van ervaren professionals kan onze website stemmen van de allerhoogste kwaliteit aanbieden.

 

OVER DE HONGAARSE TAAL

Hongaars wordt door ongeveer 12,6 miljoen mensen gesproken, waarvan er 9.780.000 in Hongarije wonen. Er zijn ook Magyar-sprekende gemeenschappen in alle buurlanden van Hongarije (Roemenië, Slowakije, Servië, Oekraïne, Oostenrijk, Kroatië en Slovenië), evenals grote gemeenschappen die omwille van emigratie zijn ontstaan in de Verenigde Staten, Canada, Israël, enz.

Door zijn morfologie is het Hongaars typologisch gezien een agglutinerende taal. De fonologie wordt gekenmerkt door klinkerharmonie. Naast de geërfde of intern ontwikkelde woordenschat, heeft het Hongaars historisch gezien woorden ontleend aan Slavische talen, Latijn, Duits, Turks en Indo-Iraanse talen.

Het Hongaars heeft twee keer zoveel sprekers als alle andere Oeraltalen samen. De andere Fins-Oegrische talen zijn Fins en Ests, maar ook Khanty (of “ostiak”) en Mansi (of “vogoul”).

HONGAARSE VOICE-OVER IN VERSCHILLENDE TALEN

“Hungarian voice over” in het Engels of “ungarische spreker” in het Duits: ongeacht de taal die u spreekt, zijn wij er zeker van dat u op Buitenlandse Voice Over.nl de beste mannelijke en vrouwelijke Hongaarse voice-overacteurs zal vinden!

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice overs. Contacteer ons !