Italiaanse voice over

Bij Buitenlandse Voice Over.nl is elke acteur anders maar het resultaat is altijd hetzelfde: tevreden klanten! Als je op zoek bent naar een Italiaanse mannelijke of vrouwelijke voiceover, dan ben je hier absoluut aan het juiste adres. Na een grondige auditie selecteerden wij uit elke acteur en actrice in heel Italië alleen de beste stemmen. Leveren kan binnen de 48 uur.

meer weten +
Scroll down
Carmelo A. stemacteur Italiaans - Italië
Carmelo A.

« Levendige en verzekerde stem »

Mannelijke Italiaanse Voice over Stemtimbre Medium 30-40 jaar
Clemente C. stemacteur Italiaans - Italië
Clemente C.

« Warme en charismatische stem »

Mannelijke Italiaanse Voice over Stemtimbre Medium-deep 35-45 jaar
Flaminio E. stemacteur Italiaans - Italië
Flaminio E.

« Energieke en frisse stem »

Mannelijke Italiaanse Voice over Stemtimbre Medium-High 20-30 jaar
Guido G. stemacteur Italiaans - Italië
Guido G.

« Zachte en zelfzekere stem »

Mannelijke Italiaanse Voice over Stemtimbre Deep 40-50 jaar
Renato P. stemacteur Italiaans - Italië
Renato P.

« Aparte en intrigerende stem »

Mannelijke Italiaanse Voice over Stemtimbre Deep 35-45 jaar
Matteo G. stemacteur Italiaans - Italië
Matteo G.

« Dynamische en overtuigende voice-over »

Mannelijke Italiaanse Voice over Stemtimbre Medium 20-30 jaar
Michele M. stemacteur Italiaans - Italië
Michele M.

« Een vriendelijke en geloofwaardige stem »

Mannelijke Italiaanse Voice over Stemtimbre Polyvalent 25-35 jaar
Talen :
Man
Carmelo A. stemacteur Italiaans - Italië
 • Carmelo A.
 • Stemtimbre Medium
 • 30-40 jaar

« Levendige en verzekerde stem »

mobile-medley-284
Save 2 Share Voorbeelden van: Carmelo A. Kies deze stem
Clemente C. stemacteur Italiaans - Italië
 • Clemente C.
 • Stemtimbre Medium-deep
 • 35-45 jaar

« Warme en charismatische stem »

mobile-medley-285
Save 2 Share Voorbeelden van: Clemente C. Kies deze stem
Flaminio E. stemacteur Italiaans - Italië
 • Flaminio E.
 • Stemtimbre Medium-High
 • 20-30 jaar

« Energieke en frisse stem »

mobile-medley-286
Save 2 Share Voorbeelden van: Flaminio E. Kies deze stem
Guido G. stemacteur Italiaans - Italië
 • Guido G.
 • Stemtimbre Deep
 • 40-50 jaar

« Zachte en zelfzekere stem »

mobile-medley-287
Save 2 Share Voorbeelden van: Guido G. Kies deze stem
Renato P. stemacteur Italiaans - Italië
 • Renato P.
 • Stemtimbre Deep
 • 35-45 jaar

« Aparte en intrigerende stem »

mobile-medley-289
Save 2 Share Voorbeelden van: Renato P. Kies deze stem
Matteo G. stemacteur Italiaans - Italië
 • Matteo G.
 • Stemtimbre Medium
 • 20-30 jaar

« Dynamische en overtuigende voice-over »

mobile-medley-9608
Save 2 Share Voorbeelden van: Matteo G. Kies deze stem
Michele M. stemacteur Italiaans - Italië
 • Michele M.
 • Stemtimbre Polyvalent
 • 25-35 jaar

« Een vriendelijke en geloofwaardige stem »

mobile-medley-10387
Save 2 Share Voorbeelden van: Michele M. Kies deze stem
Talen :
Man

Reviews

Ik was op zoek naar een Italiaanse voiceover stemactrice voor mijn documentaire over Venetië. Gelukkig kwam ik Buitenlandse Voice Over.nl tegen en vond ik mijn geluk in een paar klikken! Alles is duidelijk op hun website en we weten dat we steeds op echte professional vallen.
Emilia

Alle bestanden van onze voice over stemacteurs Italiaans

OP ZOEK NAAR EEN ITALIAANSE VOICE-OVER?

Wat als wij u kunnen helpen met het vinden van de beste Italiaanse voice-over? De juiste stem zoeken kan een tijdrovend proces worden op een castingswebsite waar u moet kiezen uit duizenden potentiele stemmen. Om het eenvoudig te maken, heeft Buitenlandse Voice Over.nl 6 mannelijke en vrouwelijke Italiaanse stemmen op voorhand geselecteerd. Stuk voor stuk getalenteerde professionals met de nodige ervaring om zich aan elk project aan te passen. Wat als dit uw project was?

Op vlak van buitenlandse voice-overcasting, en met nadruk op de Italiaanse stemmen, beschikt Buitenlandse Voice Over.nl over een ongenaakbare ervaring, op het vlak van mannelijke en vrouwelijke voice-overs in de taal van Dante. Dankzij een netwerk van ervaren professionals, is onze website in staat om kwaliteitsvolle voice-over aan te bieden.

EEN EENVOUDIGE, KWALITEITSVOLLE WERKING

Bij Buitenlandse Voice Over.nl  bieden wij niet enkel een casting van professionals aan. Eenmaal dat u de gewenste stem hebt gekozen, zal de opnamesessie volgens de allerhoogste kwaliteitscriteria gebeuren, en zullen de aangegeven deadlines gerespecteerd worden. Onze geluidsingenieurs zorgen tijdens de opnamesessie voor een ongenaakbare kwaliteit, en zullen een kant-en-klaar audiobestand afleveren, zoals u na ontvangst ervan zelf zal kunnen merken. De tijd die u bij ons wint, is tijd dat u aan andere projecten kan besteden.

Indien u bij ontvangst van het audiobestand een probleem vaststelt, of indien u niet tevreden bent met het acteurspel of met de uitspraak van een bepaald woord, dan staat er bij Buitenlandse Voice Over.nl geen limiet op de teruggave van een product. Uw tevredenheid is onze prioriteit! Weet echter dat wij niet veel risico’s nemen, aangezien 90% van onze klanten na de eerste opname tevreden zijn.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons, indien u geen antwoord vindt op een van uw vragen. Onze ploeg zal u met veel plezier helpen bij het zoeken naar oplossingen. Wij zijn zeer reactief en steeds bereid om u te helpen.

OM AF TE SLUITEN

Onze unieke aanpak binnen de wereld van de voice-overcasting is eenvoudig en handig, en stelt Buitenlandse Voice Over.nl  in staat om zich van haar concurrenten te onderscheiden. Door in onze website te vertrouwen voor al uw toekomstige projecten, kan u zich verzekeren van een samenwerking met echte professionals! Aarzel geen moment om, net zoals duizenden klanten voordien, onze website te kiezen om de meest kwaliteitsvolle voice-overs te verkrijgen voor een onberispelijk eindresultaat.

Zoekt u een voice-over in een andere taal dan het Italiaans? Maakt u zich geen zorgen, want u kan nog steeds kiezen uit ons breed aanbod van professionele voice-overs in meer dan 50 verschillende talen. Op onze site vindt u voice-overs in het Engels, Spaans, Duits en nog veel meer. Al deze talentvolle voice-overs hebben zich al lang geleden op de markt bewezen.

DE BEKENDSTE ITALIAANSE VOICE-OVERS TOT UW BESCHIKKING

Onze ploeg heeft de beste Italiaanse voice-overs geselecteerd. Dit zijn zowel vrouwelijke als mannelijke stemmen die afkomstig zijn uit onder andere Rome, Firenze, Milaan of Genua. Zij hebben gewerkt voor de grootste Italiaanse en internationale handelsmerken, zoals ALITALIA, FIAT, APPLE en FORD. De meest bekende Italiaanse stemmen ter beschikking stellen, dat is de uitdaging die Buitenlandse Voice Over.nl aanging!

Onze Italiaanse voice-overs hebben meegewerkt aan veel verschillende producties, zoals animatiefilms en audiobooks. Zij hebben ook gewerkt aan televisiereclames, radioreclame, antwoordapparaat berichten, online leersessies en, uiteraard, films en filmtrailers.

ITALIAANSE AANWEZIGHEID DOORHEEN DE WERELD

Men schat dat er ongeveer 65 miljoen mensen in de wereld het Italiaans spreken of studeren. Het Italiaans wordt als nationale taal erkend in Italië en Zwitserland, waar ongeveer 6,8% van de Zwitsers de taal spreken in de regio’s van Ticino en Graubünden. De taal wordt ook gesproken in San Marino en Vaticaanstad, waar het de tweede landstaal is na het Latijns.

Het Italiaans was ook de officiële taal van Malta tot in de jaren ‘30 en 66% van de Maltezen spreken  de taal nog dagelijks. U kan het Italiaans ook horen in Albanië, de Verenigde Staten (met ongeveer 1 miljoen sprekers), in Canada (voornamelijk in Quebec), in Zuid-Amerika (Argentinië, Brazilië, Uruguay en Venezuela), in Luxemburg en in het zuiden van Belgie, waar veel Italianen kwamen werken tijdens het interbellum.  Tenslotte vindt men de taal, dankzij de Italiaanse migratiegolf, ook terug in veel andere Europese landen zoals in Frankrijk, Duitsland, Nederlands, Oostenrijk en het verenigd-Koninkrijk.

Wist u dat het modern Italiaans, net zoals vele andere nationale talen, een dialect was dat zich als hoofdtaal heeft opgedrongen aan een veel groter gebied dan haar oorspronkelijk grondgebied? Het is de facto een Toscaans dialect dat haar oorsprong vindt in de regio’s van Firenze, Pisa en Siena, en dat zich niet omwille van politieke, maar omwille van prestigieuze culturele redenen heeft verspreid en opgedrongen.

ITALIAANSE VOICE-OVER IN VERSCHILLENDE TALEN

“italian voice” in het Engels of  “italienische sprecher” in het Duits: ongeacht de taal die u spreekt zijn wij er zeker van dat  u op Buitenlandse Voice Over.nl de beste Italiaanse voice-over acteurs en actrices zal vinden!

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice overs. Contacteer ons !