Vlaamse voice over

De Vlaamse taal, een variant van het Nederlands, heeft zijn eigen variaties en accenten. De Vlaamse taal wordt door circa 6 miljoen gesproken. Buitenlandse Voice Over.nl heeft na een strenge en drastische selectie de allerbeste en professionele Vlaamse voiceover weerhouden, zowel mannelijke als vrouwelijke. Aarzel zeker niet om onze video & audio selectie te bekijken. We leveren binnen de 48 uur.

meer weten +
 • Niels B.
 • Stemtimbre Medium-deep
 • 25-35 jaar

« Levendige en krachtige stem »

Save 2 Share Voorbeelden van: Niels B. Offerte
 • Dirk D.
 • Stemtimbre Deep
 • 30-40 jaar

« Rijke en overtuigende stem »

Save 2 Share Voorbeelden van: Dirk D. Offerte
 • Hugo G.
 • Stemtimbre Medium
 • 30-40 jaar

« Heldere en beklijvende stem »

Save 2 Share Voorbeelden van: Hugo G. Offerte
 • Wim M.
 • Stemtimbre Medium-High
 • 20-30 jaar

« Bruisende en overtuigende stem »

Save 2 Share Voorbeelden van: Wim M. Offerte
 • Ruben P.
 • Stemtimbre Medium-deep
 • 35-45 jaar

« Polyvalente en levendige stem »

Save 2 Share Voorbeelden van: Ruben P. Offerte
 • Lars S.
 • Stemtimbre Medium
 • 25-35 jaar

« Bekorende en betrouwbare stem »

Save 2 Share Voorbeelden van: Lars S. Offerte
Talen :
Man

Reviews

Omdat ik het verschil ken tussen Nederland en hun zuiderburen, was ik echt op zoek naar een Nederlandse voiceover, en geen "Vlaamse". Gelukkig was er Buitenlandse Voice Over.nl. Zij maken echt het onderscheid tussen "Vlaams" en het Nederlands. Dit stelde me in staat mijn product in Nederland in de markt te zetten.
Kees Van der Weert

Alle bestanden van onze voice over stemacteurs Vlaams

HEBT U DRINGEND EEN VLAAMSE VOICE-OVER NODIG?

Bent u op zoek naar een Vlaamse voice-over voor uw volgende reclamespot? Of misschien hebt u deze nodig voor uw volgende animatiefilm of online leersessie? Zoek niet verder, want wij hebben deze stem voor u gevonden! Na het uitvoeren van een extreem selectieve casting , kiest Buitenlandse Voice Over.nl de beste mannelijke en vrouwelijke voice-overs die een meerwaarde voor uw project kunnen zijn. Wacht niet langer en maak vanaf nu uw keuze. Laat zo uw tekst tot leven komen met een authentieke lokale stem !

Dankzij een netwerk van ervaren professionals is onze website in staat om de meest kwaliteitsvolle stemmen tot u te brengen. Buitenlandse Voice Over.nl beschikt over een ongenaakbare ervaring als het komt op het vinden van mannelijke en vrouwelijke Vlaamse stemmen. Stap per stap zal onze website u begeleiden in uw zoektocht naar de ideale Vlaamse voice-over.

Op deze webpage zal u Vlaamse voice-overs vinden, maar wist u dat u op onze site ook kan kiezen uit andere mannelijke of vrouwelijke stemmen die afkomstig zijn uit verschillende talen zoals het Russisch, het Canadees-Frans, het Duits of dan nog het Spaans? Op eenvoudige en heldere wijze staat ons indelingssysteem toe dat u gemakkelijk en snel de gepaste stem kan vinden voor uw project.

Aarzel niet om de mobiele versie van onze website te bezoeken. Wij hebben een speciale versie ontwikkeld voor tablets en smartphones die u toelaat om de casting voor uw Vlaamse voice-over op afstand te doen, zonder dat er een computer bij van pas komt. Het volstaat om zich op de website te begeven, en daar te luisteren en te kijken naar de verschillende audio- en video-opnames.

Wij zijner trots op: onze Vlaamse voice-overs werken ook voor de grootste merken op de markt. BMW, Coca-Cola, Google en nog vele anderen, om er maar een paar op te noemen. Door te luisteren naar de verschillende geluidsfragmenten zal u snel merken dat u te maken hebt met echte vakmensen. Indien u werkt aan een audiobook, een reclamespot of een mobiele applicatie, zullen wij ons een plezier doen om u te helpen met uw zoektocht naar de beste Vlaamse voice-over.

EEN UNIEKE VISIE BINNEN DE VOICE-OVER CASTINGWEBSITES.

Bij Buitenlandse Voice Over.nl zal u enkel ervaren professionals vinden met een kwaliteitsvolle stem. Wist u dat het bij de meeste van onze concurrenten mogelijk is om zich als amateur in te schrijven, mits betaling van inschrijvingskosten? Op onze website krijgt u te maken met echte vakmensen die, na lange uren luisterwerk, eigenhandig de beste stemmen geselecteerd hebben.  Hiermee vermijden wij dat u te maken krijgt met opnames van een ondermaatse kwaliteit, of met acteurs die een taal niet beheersen. Dit is een website gemaakt door professionals, bedoeld voor professionals.

Onze website is zeer gebruiksvriendelijk. Maak vanaf nu uw taalkeuze door een selectie te maken in het menu dat zich rechtsbovenaan het startscherm bevindt. U bevindt zich dan op de pagina met Vlaamse acteurs en actrices. Door uw muiscursor te verslepen naar een van de portretten die door onze tekenaar gerealiseerd werd, kan u de leeftijd, het stemregister en de stemtoon van deze acteurs ontdekken. U kan ook gebruik maken van onze eigen zoekmachine om in een ogenblik de ideale stem te vinden.

Aan de rechterkant van elk portret bevindt zich een video waarin oftewel een reeks geluidsopnames worden gepresenteerd, oftewel een unieke presentatie dat alle capaciteiten van de geselecteerde stem tentoonstelt. Indien u meer voorbeelden wenst te beluisteren, en zo uw keuze te verfijnen, dan is dat mogelijk met de “meer voorbeelden”-knop die zich vlak onder de video bevindt. Het volstaat om deze aan te klikken en zo toegang te krijgen tot de webpagina die meer voorbeelden bevat. Door meerdere opnames te beluisteren, zal u de capaciteiten van een bepaalde stem beter kunnen inschatten. U krijgt dus keuze en kwaliteit aangeboden. Wat valt er nog meer te wensen?

ONZE WERKWIJZE OM EEN VLAAMSE VOICE-OVER TE VINDEN

Op onze website vindt u veel meer dan een casting van talentvolle professionals. Is uw keuze gemaakt? De opname kan beginnen en zal volgens onze hoogste kwaliteitscriteria plaatsvinden, zonder uiteraard onze deadlines te vergeten. Onze geluidsingenieurs zorgen er steeds voor dat de opnamekwaliteit ongenaakbaar blijft en zullen voor u een gebruiksklaar audiobestand voorbereiden. Dit zal u ongetwijfeld  merken eenmaal het product is afgewerkt. Met ons wordt er geen tijd verloren! De tijdwinst die u maakt dankzij onze studio-opnames kan u gewoon in andere projecten investeren.

Indien u een probleem zou vaststellen, of ontevreden zijn met de prestatie van een acteur, ondanks de details die u aangaf, dan is er bij Buitenlandse Voice Over.nl geen limiet op de teruggave van producten. Uw tevredenheid is onze prioriteit! Maar wij nemen nooit veel risico’s: het grote merendeel van onze klanten zijn bij de eerste opname al tevreden.

EEN UNIEKE AANPAK VOOR DE VLAAMSE VOICE-OVER

U hebt ondertussen ongetwijfeld door dat onze website een unieke aanpak aanbiedt. In tegenstelling tot de meerderheid van onze concurrenten is er bij ons geen sprake van een voorschotbetaling. U betaalt enkel eenmaal u volledig tevreden bent met het geleverd audiobestand. U kan ook een stemtest aanvragen om een beter idee te krijgen van het eindresultaat, nog voor de opnames van start gaan.

Een eenvoudige en snelle, kwaliteitsvolle stemcasting is uiteindelijk de filosofie van onze website. Dit geldt voor Vlaanderen en Rusland, van Amerika tot in Azië. Wij hebben voice-overs in het Nederlands, Arabisch of Grieks, en zelfs in het Duits en Amerikaans-Engels. Elke taal vindt u op Buitenlandse Voice Over.nl. U kan ook kiezen uit mannelijke of vrouwelijke voice-overs. Snelheid is een belangrijk onderdeel van onze dienst: meestal zal de opname al klaar zijn op het moment dat onze concurrenten nog werken aan een prijsofferte. Maak de juiste keuze en kies ons als partner voor al uw lokale of internationale projecten.

Twijfel vooral niet om contact op te nemen met ons indien u geen antwoord vindt op uw vragen. Onze ploeg is zeer reactief en zal u met veel plezier begeleiden. Buitenlandse Voice Over.nl zal er steeds alles aan doen om haar klanten tevreden te stellen. Elke dag krijgen wij nieuwe aanvragen voor voice-overs uit de hele wereld en wij staan erop om elk verzoek met zorg te behandelen.

VLAMINGEN IN DE WERELD VAN VANDAAG

U weet misschien al dat België drie officiële talen telt: het Nederlands, het Frans en het Duits. In Vlaanderen, de noordelijke regio van België, spreekt men Nederlands. Het Belgisch-Nederlands noemt men het Vlaams. De Vlaamse taal wordt beschouwd als de verzameling van alle dialecten die gesproken worden in de regio dat ooit het graafschap Vlaanderen was.  Deze regio strekte zich uit van Zeeuwland, in Zuid-Nederland, tot in Noord-Frankrijk.

De vraag die men zich dan terecht kan stellen is of Belgen en Nederlanders elkaar verstaan? Deze buurlanden hebben het Nederlands met elkaar gemeen maar toch hebben zij een zeer verschillende woordenschat, aangezien zij een verschillend historisch verleden hebben en daardoor politiek en instituties anders benaderen.

Het grootste verschil bevindt zich echter in de uitspraak. Het is heel eenvoudig voor een Nederlandstalige om te achterhalen of iemand afkomstig is uit Nederland of België. Zo heb je in de meest zuidelijke regio’s een “g” die zacht wordt uitgesproken. Hoe dichter men zich bij Amsterdam, Rotterdam of Den Haag begeeft, hoe harder de klemtoon of deze klank.

In 2020 telt men voor het Vlaams ongeveer 8 miljoen sprekers wereldwijd. Deze historische taal, die zowel in Antwerpen, Gent of Brugge wordt gesproken,  is van economisch belang voor Noord-Europa.

VOICE-OVERS IN ANDERE TALEN

“Flemish voice over” in het Engels, of “flämische sprecher” in het Duits, ongeacht de taal die u spreekt, zijn wij er bij  Buitenlandse Voice Over.nl zeker van dat u bij ons de beste voice-over acteurs van Vlaanderen zal vinden!

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice overs. Contacteer ons !