Oekraïense voice over

Oekraïens is de officiële taal van Oekraïne, gesproken door maar liefst meer dan 40 miljoen mensen. Als onderdeel van de groep Slavische talen heeft het overeenkomsten met de Russische taal. Bij Buitenlandse Voice Over.nl hebben we tientallen Oekraïense mannelijke en vrouwelijke stemmen gescreend. De beste professionals staan op onze site en zij wachten op je, dus maak je keuze! Zij kunnen aanleveren in minder dan 2 dagen.

meer weten +
Pavlo A. stemacteur Oekraïens - Oekraïne
Pavlo A.

« Charismatische en overtuigende stem »

Mannelijke Oekraïense Voice over Stemtimbre Deep 35-45 jaar
Pavlo A. stemacteur Oekraïens - Oekraïne
  • Pavlo A.
  • Stemtimbre Deep
  • 35-45 jaar

« Charismatische en overtuigende stem »

mobile-medley-10039
Save 2 Share Voorbeelden van: Pavlo A. Offerte
Talen :
Man

Reviews

Het bedrijf waar ik voor werk, exporteert een derde van zijn productie naar Oekraïne, dus ik moet vaak op zoek naar Oekraïense stemmen bij het introduceren van nieuwe producten. Sinds ik Buitenlandse Voice Over.nl heb gevonden, weet ik dat ik geen uren zal verspillen met zoeken naar de ideale stem. Een geweldige site!
Vlad

Alle bestanden van onze voice over stemacteurs Oekraïens

HEB JE EEN OEKRAÏENSE VOICE-OVER NODIG?

Bent u op zoek naar een Oekraïense voice-over voor uw volgende video die in Oekraïne wordt geproduceerd? Of misschien hebt u deze nodig voor een commercial of een audiogids voor een Europees museum? Zoek niet verder: u bent aan het juiste adres! Buitenlandse Voice Over.nl heeft na een selectieve casting de beste mannelijke en vrouwelijke Oekraïense voice-overs gekozen die een geweldige meerwaarde kunnen beteken voor uw toekomstige projecten. Wacht niet langer en maak vandaag nog een keuze. Profiteer van onze unieke knowhow in het vinden van de beste voice-overs en geef een unieke identiteit aan uw tekst!

Na een urenlange selectieprocedure op wereldwijde schaal, hebben wij een netwerk van geweldige professionals opgebouwd. Onze website biedt stemmen van de allerhoogste kwaliteit aan. Buitenlandse Voice Over.nl heeft een ongenaakbare ervaring in het leveren van de beste mannelijke en vrouwelijke voice-overs uit de Oekraïense taal. Stap voor stap zal onze site u helpen bij het kiezen van uw voice-over uit Oekraïne.

WIL JE MEER WETEN OVER OEKRAÏENS?

Oekraïens (in het Oekraïens: українська мова, ukrayins’ka mova) is een van de vier talen die behoren tot de familie van de Oost-Slavische taalgroepen van de Indo-Europese taalfamilie; de andere drie zijn het Wit-Russisch, het Russisch en het Roesyn (Roesjenisch). Het Oekraïens is de officiële taal van Oekraïne.

In 2020 wordt het Oekraïens door meer dan 40 miljoen mensen gesproken. Het Oekraïens wordt geschreven met het cyrillische alfabet. Dat alfabet is op sommige vlakken wel verschillend van andere Slavische talen, zoals het Russisch.

Onze Oekraïense acteurs hebben tal van producties gemaakt, zoals televisie- en radioreclames, maar ook animatiefilms, audiobooks, spraakberichten, online cursussen en uiteraard ook filmtrailers. Ze komen oorspronkelijk uit Kiev of andere Oekraïense steden, en beheersen hun moedertaal perfect.

OEKRAÏENSE VOICE-OVER IN VERSCHILLENDE TALEN

“Ukrainian voice over” in het Engels of “ukrainische spreker” in het Duits: ongeacht de taal die u spreekt, zijn wij er zeker van dat u op Buitenlandse Voice Over.nl de beste mannelijke en vrouwelijke Oekraïense voice-overacteurs zal vinden!

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice overs. Contacteer ons !