Iraanse voice over

Perzisch is een Indo-Iraanse taal. Het is de officiële taal in centraal, zuid-centraal en noordoostelijk Iran, Afghanistan en Tadzjikistan waar het in grote getallen wordt gesproken. Het wordt gebruikt door bijna 60 miljoen sprekers. Bij Buitenlandse Voice Over.nl hebben we, na veel professionals te hebben gesorteerd, de beste mannelijke en vrouwelijke Iraanse voice-overs voor u uitgekozen. Neem nu contact met ons op en luister naar onze voorbeelden! Levering binnen 24 tot 48 uur.

meer weten +
Arash M. stemacteur Perzisch - Iran
Arash M.

« Duidelijke en energieke stem »

Mannelijke Iraanse Voice over Stemtimbre Deep 30-40 jaar
Talen :
Man
Arash M. stemacteur Perzisch - Iran
  • Arash M.
  • Stemtimbre Deep
  • 30-40 jaar

« Duidelijke en energieke stem »

mobile-medley-8984
Save 2 Share Voorbeelden van: Arash M. Offerte
Talen :
Man

Reviews

Ik werk voor een bedrijf in Teheran en in Parijs. Voor onze communicatie worden we vaak gevraagd om video's te produceren in het Iraans en Frans. Buitenlandse Voice Over.nl heeft mijn leven echt vereenvoudigd. Kwaliteitsvolle stemmen beschikbaar in een paar klikken; het is echt een grote tijdsbesparing. Bedankt!
Jean-François

Alle bestanden van onze voice over stemacteurs Iraniër

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice overs. Contacteer ons !