Portugese voice over

Als zesde meest gesproken taal ter wereld, is het Portugees aanwezig op drie continenten: Europa, Latijns-Amerika en Afrika. Buitenlandse Voice Over.nl heeft na een methodische casting, de allerbeste Portugese voice-overs van het vak voorgeselecteerd voor jou. Vrouwelijk, mannelijk, jong, volwassen, welke stem je ook zoekt, je vindt het op onze site. Aarzel niet en maak nu uw keuze! We leveren aan in minder dan 2 dagen!

meer weten +
 • Vincente P.
 • Stemtimbre Medium-deep
 • 40-50 jaar

« Zachte en elegante stem »

Save 2 Share Voorbeelden van: Vincente P. Offerte
 • Rui M.
 • Stemtimbre Deep
 • 35-45 jaar

« Charismatische en krachtige stem »

Save 2 Share Voorbeelden van: Rui M. Offerte
 • Sandro P.
 • Stemtimbre Medium-deep
 • 40-50 jaar

« Standvastige en natuurlijke stem »

Save 2 Share Voorbeelden van: Sandro P. Offerte
 • Rodrigo A.
 • Stemtimbre Deep
 • 40-50 jaar

« Natuurlijke en zelfzekere stem »

Save 2 Share Voorbeelden van: Rodrigo A. Offerte
 • Ernesto A.
 • Stemtimbre Medium-deep
 • 25-35 jaar

« Gulle en aantrekkende stem »

Save 2 Share Voorbeelden van: Ernesto A. Offerte
 • Dario L.
 • Stemtimbre Medium
 • 25-35 jaar

« Een warme en sympathieke stem. »

Save 2 Share Voorbeelden van: Dario L. Offerte
Talen :
Man

Reviews

Ik ben een documentairemaker voor een productiebedrijf en ik word regelmatig gevraagd om buitenlandse voice-overs te zoeken voor de export van mijn films. Onlangs moest ik een Portugese voice-over vinden en dankzij Buitenlandse Voice Over.nl vond ik meteen de ideale stem voor mijn documentaire. Heel erg bedankt!
José

Alle bestanden van onze voice over stemacteurs Portugees

ZOEKT U EEN PORTUGESE VOICE-OVER?

Hebt u het gevoel dat er iets ontbreekt in uw productie ter bestemming van Portugal? Dat klein beetje extra dat het verschil kan maken? Wat als het nu de Portugese voice-over is die ervoor kan zorgen dat uw video zich onderscheidt van alle anderen?  Buitenlandse Voice Over.nl heeft de beste keuze aan Portugese voice-overs om van uw project het beste te maken!

Zoekt u een andere taal dan het Portugees? U hoeft zich geen zorgen te maken, want u kan kiezen uit een uitgebreide lijst met professionele voice-overs in meer dan 50 verschillende talen. Deze voice-overs hebben allemaal hun eigen thuisstudio en jaren ervaring in dit vak. Zij hebben de nodige vaardigheden om audio van een topkwaliteit af te leveren.

PORTUGESE VOICE-OVER CASTING EN NOG VEEL MEER

Bij Buitenlandse Voice Over.nl vindt u niet enkel een casting van ervaren professionals. Zodra uw stem geselecteerd is, wordt de opname gemaakt in overeenstemming met de allerhoogste kwaliteitscriteria en met respect voor uw leveringstermijnen. Onze geluidstechnici zorgen tijdens de opnamesessie voor een geweldige kwaliteit en geven u een gebruiksklaar geluidsbestand, zoals u snel zal merken na de levering ervan.

DE BESTE PORTUGESE VOICE-OVERS VOOR U!

Al onze Portugese voice-overs hebben een unieke ervaring waaruit ze putten om u een geweldig eindresultaat te bezorgen. Van Lissabon en Porto, tot in Coimbra en Braga, wij hebben de beste Portugese stemmen. Sommigen hebben ervaring als toneel-en filmacteurs. Daarom zijn ze perfect voor uw opnames, improvisatiespel en het volgen van uw instructies. Bovendien halen ze altijd de door u opgegeven deadlines.

Onze Portugese voice-overs zijn te horen in vele soorten producties, waaronder filmtrailers, bedrijfswebvideo’s en bedrijfsfilms, online leersessiemodules, televisiereclame, radiocommercials en audiogidsen voor musea. U kan ze ook horen in animatiefilms, audiobooks en nog veel meer.

DE PORTUGESE TAAL

Vaak voorgesteld als de taal van poëzie en muziek, ontleent de Portugese taal haar oorsprong aan het Latijns. Het werd toen gebruikt in een gebied dat door de Romeinen Lusitanië genoemd werd. Deze regio komt min of meer overeen met het Portugal dat we tegenwoordig kennen, vervoegd met een deel van Leon, Castilië en Extremadura.

Portugees is de communicatietaal voor vele landen in Europa, Afrika, Azië en Amerika. De geschiedenis van de Portugese taal is onafscheidelijk van de geschiedenis van een volk dat vanaf de 15de eeuw een ongelooflijk maritiem epos beleefde en dat zich doorheen de decennia verspreidde naar de vier uithoeken van de wereld.

Wist je dat het Portugees de zesde meest gesproken taal ter wereld is als je rekening houdt met het aantal mensen wiens moedertaal het is? Het is de meest gesproken taal in Zuid-Amerika en het zuidelijk halfrond, maar de tweede in Latijns-Amerika, na het Spaans (meer dan een derde van de bevolking van Latijns-Amerika spreekt Portugees).

In totaal wordt het aantal sprekers geschat op 234 miljoen. De instellingen die de normen voor de Portugese taal beheren, heten I”Instituto Internacional da Língua Portuguesa en Comunidade dos Paises de Língua Portuguesa”.

PORTUGESE VOICE-OVER IN VERSCHILLENDE TALEN

“Portuguese voice over” in het Engels of “portugiesische sprecher” in het Duits: ongeacht de taal die u spreekt, zijn wij er zeker van dat u op Buitenlandse Voice Over.nl de beste Portugese voice-over acteurs zal vinden!

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice overs. Contacteer ons !