Castiliaans Spaanse voice over

Spaans is de derde meest gesproken taal ter wereld. Op Buitenlandse Voice Over.nl vindt u een selectie van 12 stemacteurs en stemactrices in de taal van Cervantes. Het zijn allen doorwinterde professionals met uitgebreide ervaring, zowel in Spanje als internationaal. Maak uw keuze in deze cast van hoog kwalitatieve Spaanse mannelijke en vrouwelijke stemmen. Wij zorgen voor de rest! Levering binnen 24 tot 48 uur.

meer weten +
Rafael X. stemacteur Spaans - Castiliaans
Rafael X.

« Vriendelijke en verzekerende stem »

Mannelijke Castiliaans Spaanse Voice over Stemtimbre Medium 30-40 jaar
Alvaro B. stemacteur Spaans - Castiliaans
Alvaro B.

« Overtuigende en krachtige stem »

Mannelijke Castiliaans Spaanse Voice over Stemtimbre Deep 40-50 jaar
Domingo C. stemacteur Spaans - Castiliaans
Domingo C.

« Frisse en sympathieke stem »

Mannelijke Castiliaans Spaanse Voice over Stemtimbre Medium-High 20-30 jaar
Emilio K. stemacteur Spaans - Castiliaans
Emilio K.

« Verzekerde en heldere stem »

Mannelijke Castiliaans Spaanse Voice over Stemtimbre Medium-deep 35-45 jaar
Joaquin M. stemacteur Spaans - Castiliaans
Joaquin M.

« Boeiende en oprechte stem »

Mannelijke Castiliaans Spaanse Voice over Stemtimbre High 25-35 jaar
Sandro J. stemacteur Spaans - Castiliaans
Sandro J.

« Energieke en positieve stemacteur »

Mannelijke Castiliaans Spaanse Voice over Stemtimbre Medium-High 20-30 jaar
Talen :
Man
Rafael X. stemacteur Spaans - Castiliaans
 • Rafael X.
 • Stemtimbre Medium
 • 30-40 jaar

« Vriendelijke en verzekerende stem »

mobile-medley-253
Save 2 Share Voorbeelden van: Rafael X. Kies deze stem
Alvaro B. stemacteur Spaans - Castiliaans
 • Alvaro B.
 • Stemtimbre Deep
 • 40-50 jaar

« Overtuigende en krachtige stem »

mobile-medley-248
Save 2 Share Voorbeelden van: Alvaro B. Kies deze stem
Domingo C. stemacteur Spaans - Castiliaans
 • Domingo C.
 • Stemtimbre Medium-High
 • 20-30 jaar

« Frisse en sympathieke stem »

mobile-medley-250
Save 2 Share Voorbeelden van: Domingo C. Kies deze stem
Emilio K. stemacteur Spaans - Castiliaans
 • Emilio K.
 • Stemtimbre Medium-deep
 • 35-45 jaar

« Verzekerde en heldere stem »

mobile-medley-251
Save 2 Share Voorbeelden van: Emilio K. Kies deze stem
Joaquin M. stemacteur Spaans - Castiliaans
 • Joaquin M.
 • Stemtimbre High
 • 25-35 jaar

« Boeiende en oprechte stem »

mobile-medley-252
Save 2 Share Voorbeelden van: Joaquin M. Kies deze stem
Sandro J. stemacteur Spaans - Castiliaans
 • Sandro J.
 • Stemtimbre Medium-High
 • 20-30 jaar

« Energieke en positieve stemacteur »

mobile-medley-4533
Save 2 Share Voorbeelden van: Sandro J. Kies deze stem
Talen :
Man

Reviews

Mijn klant vroeg me dringend om een Spaanse versie te maken van de explainer video waaraan ik werkte. Buitenlandse Voice Over.nl heeft me echt gered! Na enig onderzoek vond ik een echte profesional op de site en hij respecteerde de deadline die ik hem gaf. Heel erg bedankt!
Juan

Alle bestanden van onze voice over stemacteurs Castiliaans Spaans

ZOEKT U EEN SPAANSE VOICE-OVER VOOR EEN VAN UW PROJECTEN?

Zoekt u een Spaanse stem voor uw volgende video? Of misschien hebt u deze nodig voor uw volgende videoclip of radioadvertentie? Zoek niet verder, want deze hebben wij voor u gevonden! Na het uitvoeren van een extreem selectieve casting, kiest  Buitenlandse Voice Over.nl de beste mannelijke en vrouwelijke voice-overs die een meerwaarde voor uw project kunnen zijn. Maak vanaf nu uw keuze, en laat uw tekst tot leven komen.

Buitenlandse Voice Over.nl beschikt over een ongenaakbare ervaring als het  op het vinden van mannelijke en vrouwelijke Spaanse voice-overs aankomt. Dankzij een netwerk van ervaren professionals is onze website in staat om de meest kwaliteitsvolle stemmen voor u te vinden.

Speciaal voor u heeft onze website de beste stemmen uit de internationale markt opgezocht. Hebt u een project in Engeland? Wij hebben de Engelse voice-overs die u zoekt. Of bent u misschien op zoek naar een audiogids voor een Amsterdams museum?  Bezoek dan even de webpagina die speciaal is toegewijd aan Nederlandstalige voice-overs, want wij zijn er zeker van dat u daar de zeldzame parel voor uw project zal vinden. Wij beschikken over een duidelijke en efficiënte website waarmee u in amper een ogenblik verschillende voice-overs met elkaar kan vergelijken, en zo uw tekst tot leven kan brengen.

Een laatste info dat van belang kan zijn: wij garanderen dat elke acteur op actrice die zijn stem laat opnemen, dat in zijn moedertaal doet.  Zo hoeft u niet te vrezen voor authenticiteit.

ONZE FILOSOFIE

Toen onze website ontworpen werd, hadden wij een huwelijk tussen eenvoud en efficiëntie in gedachten. Terwijl het merendeel van onze concurrenten tientallen, of zelfs honderden stemmen voorstellen voor eenzelfde taal, heeft Buitenlandse Voice-overs  gekozen om u de 6 beste mannelijke en vrouwelijke stemmen aan te bieden. Op onze website vindt u enkel ervaren professionals die het gewoon zijn om te werken met studio-opnames. De tijd die u wint, door een lange zoektocht doorheen een reeks amateuracteurs te vermijden, kan u gewoon aan andere projecten uitbesteden. Kwaliteit boven kwantiteit is de visie die de voorkeur krijgt tijdens onze castings, en u bent diegene die daar de vruchten van plukt.

ONZE WERKING VOOR DE SPAANSE VOICE-OVERS

Hebt u een specifieke taal nodig? Het volstaat om deze te selecteren in het menu in de rechterbovenhoek van het scherm. U begeeft zich dan naar een pagina met 6 mannelijke en vrouwelijke stemmen voor deze taal. Dankzij het eenvoudige en gebruiksvriendelijke ontwerp van onze website, hoeft u enkel met uw muiscursor over de verschillende acteursportretten heen te gaan om kennis te maken met hun belangrijkste informatie: hun leeftijd, hun stemregister en twee kwaliteiten die de stijl van stem kenmerkt.

Door te klikken op het portret van een acteur, vindt u aan de rechterkant een video waarmee u kan luisteren naar zijn of haar stem.  Voor elke video krijgt u twee mogelijkheden:  Ofwel hoort u een resem geluidsopnames waarin het algemeen werk van de acteur wordt voorgesteld , ofwel kan u luisteren naar een unieke presentatie die volgens ons het volledige potentieel van deze stem verklankt. Door te luisteren naar een aantal opnames zal u nadien ongetwijfeld een duidelijker beeld krijgen van hoe uw productie er uiteindelijk zou kunnen uitzien.

U kan nog meer voorbeelden beluisteren door op de “meer voorbeelden”-knop te klikken onder de video. Zo krijgt u toegang tot meerdere clips die het volledige register van de geselecteerde stem voorstellen.

Nog steeds binnen met duidelijke filosofie in gedachten, hebben wij een zoekmachine ontwikkeld die u in een paar kliks toestaat om de gewenste stem te vinden. Is deze bijvoorbeeld bedoeld voor een videogametrailer?  U bent dan waarschijnlijk op zoek naar een stem die zich aan een volwassen publiek kan wenden? Deze praktische tool zorgt ervoor dat u de meest gepaste stem kan vinden voor uw doelpubliek.

Twijfel niet om rechtstreeks contact met ons te nemen, indien u na uw zoektocht nog steeds niet de ideale stem voor uw project gevonden heeft. Wij hebben nog veel meer talentvolle voice-overs ter beschikking, waarvan een aantal ongetwijfeld aan uw vraag beantwoorden.

VEEL MEER DAN EEN EENVOUDIGE VOICE-OVERCASTING IN HET SPAANS

Bij Buitenlandse Voice Over.nl bieden wij niet enkel een casting van talentvolle professionals aan. Eenmaal u een stem gekozen heeft, zal de opname gemaakt worden volgens de allerhoogste kwaliteitscriteria op de markt, zonder deadlines te vergeten. Onze geluidsingenieurs zorgen tijdens de opnames voor een optimale geluidskwaliteit en bereiden dan een kant-en-klaar audiobestand voor u voor, zoals u na de levering ervan kunnen vaststellen.

Indien u een probleem vaststelt, of indien u niet tevreden bent met het acteerwerk, de uitspraak van een bepaald woord, … dan is er geen probleem! Er staat geen limiet op de teruggave van een product bij Buitenlandse Voice Over.nl. Uw tevredenheid is onze prioriteit. Wij nemen echter weinig risico’s! Meer dan 95% van onze klanten zijn tevreden bij de eerste opname.

Een ander kenmerk van onze website is dat wij, in tegenstelling tot de meerderheid van onze concurrenten, geen voorschotbetalingen vragen. U betaalt enkel wanneer de opnames afgewerkt en geleverd zijn, en u tevreden bent met het eindresultaat. U kan ook een stemtest aanvragen op voorhand, om een beter beeld te krijgen van het gewenste eindresultaat.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons indien u geen antwoord vindt op uw vragen. Onze ploeg is zeer reactief en zal u met veel plezier helpen.

OM AF TE SLUITEN

Onze eenvoudige en intuïtieve aanpak binnen het domein van de voice-over castingwebsites staat Buitenlandse Voice Over.nl toe om zich van zijn concurrenten te onderscheiden. Door te kiezen voor onze website voor uw toekomstige opnames, mag u verzekerd zijn dat u enkel met echte vakmensen werkt! Gedaan met twijfelen: kies net zoals duizenden andere klanten Voix-off Etrangère, waar u voice-overs met een onberispelijke kwaliteit vindt.

DE SPAANSE TAAL IN DE WERELD

Het Spaans, ook wel eens de “taal van Cervantes” genoemd, de beroemde auteur van “Don Quichotte”, is een taal van Latijnse origine die in Spanje gesproken wordt, en ook in meer dan een twintigtal Latijns-Amerikaanse landen en de Filipijnen.  De verspreiding van deze taal doorheen de wereld is sterk verwant met de geschiedenis van het Spaans koloniaal imperium. Spaans is de moedertaal van ongeveer 500 miljoen mensen en wordt ook nog eens gebruikt door 560 miljoen andere sprekers, waardoor het Spaans de facto de derde grootste taal ter wereld is, op vlak van aantal sprekers, na het Mandarijns en het Engels, en de tweede grootste moedertaal. Het Spaans is een van de voornaamste internationale communicatietalen, samen met het Engels en het Frans. Spaans is de officiële taal van een aantal internationale instituten zoals de Europese Unie of de Verenigde Naties. Dankzij hun gemeenschappelijke oorsprong, hebben het Spaans, het Frans, het Italiaans en het Roemeens een woordenschat en grammatica dat veel gelijkenissen heeft.

Mexico is het land met de meeste Spaanstaligen ter de wereld. Ongeveer 120 miljoen Mexicanen spreken dagelijks Castiliaans. Op de tweede plek vindt men de Verenigde Staten terug, met 42 miljoen sprekers. Spanje komt pas op de vierde plaats, vlak na Colombia.

Indien een Spanjaard een Zuid-Amerikaan ontmoet, zullen zij elkaar zonder problemen verstaan, maar er zijn echter veel subtiele verschillen tussen het Spaans uit Spanje en de varianten die men doorheen Zuid-Amerika hoort. Denk aan de vergelijking tussen het Frans uit Frankrijk en het Frans-Canadees uit Quebec.

De Spaanse voice-overs die u op Buitenlandse Voice Over.nl vindt zijn kwaliteitsvol en hebben hun stem uitgeleend aan een diverse producties. Animatiefilms, tutorials, radio en televisieadvertenties. Ongeacht het project, weten wij een meerwaarde te brengen voor uw project. U bent diegene die de vruchten plukt van het castingswerk dat wij bij aanvang voor u hebben verricht.

“Locutor español” in het Castiliaans, “oratore spagnolo” in het Italiaans oftewel nog “spanische sprecher” in het Duits, uw moedertaal is niet van belang: als u op zoek bent naar een zeldzame Spaanse parel, dan vindt u deze op  Buitenlandse Voice Over.nl

 Beoordeelt u de informatie op deze site volledig en nuttig?

Laat het uw vrienden weten alsook uw collega's of kennissen. Op die manier kunnen wij hen ook helpen met hun toekomstige projecten!

U vindt niet waar u naar op zoek bent? Wij beschikken over een gegevensbestand van meer dan 800 voice overs. Contacteer ons !